NAGY ERIK 147-ES BREAKET LÖKÖTT!

A 17 éves, győri születésű Nagy Erik 3 éve kezdett el a snookerrel foglalkozni. Tehetségét mutatja, hogy másfél év játékot követően már az ország legjobb játékosai között tartották számon, folyamatosan a legmagasabb osztályban versenyezve, napjainkban pedig a versenyeken rendszeres résztvevője a döntő mérkőzéseknek.
2021-ben első ízben próbálhatta ki magát Európa Bajnokságon, ahol mind U18 és U21 korosztályban a megosztott 17. helyezést érte el. Ezt követően csatlakozott Snooker Iskolánkhoz, ahol Bekk László edző segítségével készül a versenyekre mind technikai, mind taktikai oldalról.

Az idei évben megismételte U18-as eredményét az Albániában rendezett kontinensviadalon, ahol ezen felül Révész Bulcsúval párban a férfi csapatversenyben megosztott 9. helyezést is elért. Sok ideje nem maradt a pihenésre, hiszen 2022. augusztásnak második felében az Amatőr Világszervezet (IBSF) utánpótlás Európa Bajnokságán vesz részt Romániában.

Úgy tűnik, felkészülése a legjobb irányba halad. 2022.07.20-án csatlakozott az ország egy igen kis csoportjához, akiknek sikerült már elérnie a legmagasabb breaket, 147 ponttal pucolta le az asztalt (total clearance) az Y break elnevezésű feladatban. Erről szerdán nem született videófeltével, megpróbálta ismét teljesíteni a feladatot, az utolsó piros és fekete azonban megtréfálta. Elkötelezettségét a játék iránt jól mutatja, hogy másnap (07.21.) ismét asztalhoz állt és ismét maximum breaket lökött, ezúttal már videóval dokumentálva. Fogadjátok sok szeretettel a videót!

Gratulálunk Erik!

Kapcsolat

Kapcsolat
Szervezet hivatalos neve
Bekk Snooker Klub Alapítvány
Szervezet adószáma
19316798-1-41
A szervezet címe
1047 Budapest, Attila utca 130. B. 2. em. 1.