Papp Róbert bronzérmes a III. pontszerzőn

Robi egyre jobb formában, konstans szállítja az eredményeket

A versenyen összesen 12 játékosunk indult el. Közülük 4-en is bejutottak a legjobb 8 közé: Hámori Balázs, Nagy Erik, Nagy Péter és Papp Róbert.

20240303 104532
Hámori Balázs a későbbi győztes ellen meccsel

Balázs egy hosszabb út után érkezett a versenyre, ami eléggé rányomta a bélyegét a játékára. Ennek ellenére sikeresen vette a szombati akadályokat, így készülhetett a későbbi győztes Nicolas Anton le Clercq elleni mérkőzésre vasárnap. A fáradtság még látszott Balázson, nem tudta legjobbját hozni.

erik
Nagy Erik ezúzzal a negyeddöntőig jutott
Erik játéka ezen a hétvégén valahogy nem akart összeállni. Szombaton egy mérkőzést kellett játszania klubtársa, Bekk László ellen. Ugyan 3-0-val jutott tovább, csak az első frame volt sima egy 66-os breaknek köszönhetően. Vasárnap Tóth Csaba meglepte és 2-0-ás hátrányból fordítva Csaba jutott az elődöntőbe.
20240303 104922
Nagy Péter kiválóan szerepelt a versenyhétvégén
Nagy Péter szállította a meglepetést eredményt, előbb Hódosy Márk, majd Bányik Barnabás ellen is 3-0-val jutott be a vasárnapi küzdelmekre. A rutinos, későbbi finalista Varga Péter ellen viszont a szép hosszú golyó belökések ellenére nem tudott kellő ellenállást mutatni.
Papp Róbert a 2024. III. pontszerzőn
Nagy Róbert bronzérmet nyert a versenyen

Papp Róbert sorozatos jó teljesítményt nyújt az elmúlt időszakban, rendre résztvevője a negyeddöntőknek. Most még egy lapáttal rápakolt és az elődöntőig menetelt. Szombaton dr. Zakariás Géza és Mikó Attila ellen is egyaránt 3-0-ra nyert. Vasárnap Győri Zsolt ellen igazán kiélezett mérkőzést játszott. 2-1-nél az utolsó fekete golyó a zseb szájában állt meg, így Zsolt még döntő frame-re tudta menteni a mérkőzést, ám Robi nem remegett meg, az elődöntőbe jászotta magát. Varga Péter elleni mérkőzése szintén izgalmasan alakult, ám most Péternek sikerült a döntő frame-et bezsebelni. A bronzmérkőzésen Tóth Csaba húzta be az első játszmát, amit követően Robinak sikerült megnyerni egymás után 3 frame-et, megfordítva a mérkőzést.
A ranglistán az élen nem történt változás, továbbra is Erik vezeti a sort 2210 ponttal.

Gratulálunk versenyzőinknek és az újonc torna győztes Nicolas Anton le Clercq-nek!

A versenysorozat 2024. április 13-14-én folytatódik a IV. országos pontszerző versennyel.