snooker workshop 2024 augusztus
Snooker Workshop 2024 Augusztus
II. Snooker Liga
Snooker Napközi
Támogatás
KÜLDETÉSÜNK
A Bekk Snooker Klub Alapítvány célja a snooker sport bemutatása, megismertetése az emberekkel. Kiemelt cél az utánpótlás gondozás, gyermekek megszólítása, képzése, versenyeztetése.

A Snooker Iskola rendszeres résztvevője a Nagy Sportágválasztó rendezvényeknek.
A támogatásoddal Te is segítheted a hazai snooker játékosokat és a sport népszerűsítését!

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Erik a 2022. OB 2. helyezett kupával
NAGY ERIKRŐL

Nagy Erik az elmúlt 3 évben a magyar snooker élet meghatározó játékosává nőtte ki magát. Játéktudása fokozatosan fejlődik, amelyet bizonyítanak eredményei.

Rövid snooker pályafutása bemutatkozó idényében csak a versenyek egy részén vett még részt, amellyel az évvégi ranglistán a 29. helyen zárt. A következő évben, 2021-ben rákapcsolt és a negyedik helyen zárt az évvégi ranglistán, több versenyen a megosztott harmadik helyezést elérve.

A legutóbbi idényben csatlakozott a legjobb hazai játékosokhoz. A snooker iránt mutatott kitartó, elhivatott hozzáállásának eredménye, hogy 2022-ben az országos bajnokságon döntőt játszhatott, amelyen a sokkal rutinosabb játékostársa ellen is meg voltak az esélyei.

ERIK NEMZETKÖZI EREDMÉNYEI

A hazai versenyek mellett 2021-ben a nemzetközi snooker életben is letette névjegyét. Első Európa bajnokságán U18 és U21 kategóriában is egyaránt a megosztott 17. helyen végzett, utóbbi versenyen már az egyenes kiesés körben is nyert mérkőzést. Elsőbálozóként kiemelkedő teljesítmény.

A következő kontinensviadalon a 18 évesek között megismételte előző évi eredményét, míg a 21 éves korosztályban is továbbjutva csoportjából 33. lett. A csapatversenyen Révész Bulcsúval a nyolcaddöntőig jutottak.

A két Európa bajnokságon megmérette magát a IBSF utánpótlás világbajnokságán is, amelyen nehéz csoportból másoddiként jutott az egyenes kieséses szakaszba, s végül itt is 17. helyezést ért el.

A 2022-es évben Erik részt vett még egy ausztriai snooker versenyen, ahol a negyeddöntőbe jutva a figyelemreméltó 5. helyezést érte el.

Eredményei a média érdeklődését is felkeltették!

Kisalfold.hu
Ismerjék meg a 16 éves Eriket aki Győrből szeretne eljutni a profi snooker világába

Győrplusz.hu
Erik a profik világába vágyik
Győri siker a snooker ob-n

Soundcloud.com:
Snooker bajnok a Győr rádióban

AZ ELSŐ 147-ES BREAK
Hogyan tudod támogatni?

A nemzetközi versenyzés több sportághoz hasonlóan a snooker esetében is költséges, egy-egy versenyen való részvétel akár fél millió forintos költséggel is járhat. 2023-ban Máltán kerül megrendezésre az U18, U21 és felnőtt snooker Európa bajnokság. Sajnos jelen állás szerint nincs meg az elegendő forrás, hogy Erik elindulhasson a megmérettetésen, amellyel további hasznos tapasztalatokat szerezhetne. Ebben kérjük a snooker sportot szeretők segítségét. Segítsünk közösen Eriknek, hogy részt tudjon venni a viadalon és büszkén képviselhesse  Magyarországot, ahogy tette azt korábbi években is!

Az alábbi módon támogathatod Nagy Erik nemzetközi versenyzését:

Magánszemélyként

Az alapítvány számlájára eljuttattot támogatásodat Nagy Erik jövőbeli nemzetközi versenyeire használjuk fel. Támogatásodért cserébe Erik – azon kívül, hogy mindent belead ezeken a versenyeken, hogy legjobbját nyújtsa – a hazai versenyeken vár Téged, ahol egy dedikált fényképpel és örök hálájával igyekszik megköszönni, hogy hozzájárultál álmai megvalósításához.

Fontos: amennyiben külföldi számláról szeretnél utalni, minden esetben vedd fel a kapcsolatot Bekk Lászlóval a +36-70-452-6884 telefonszámon, vagy a laszlo@bekksnooker.hu e-mail címre küldött levéllel!

Vállakozásként
Kérjük, hogy minden esetben vedd fel a kapcsolatot Bekk Lászlóval a +36-70-452-6884 telefonszámon, vagy a laszlo@bekksnooker.hu e-mail címre küldött levéllel!

Segíts, hogy ott lehessen Erik a 2023-as snooker Európa bajnokságon!

Számlatulajdonos: Bekk Snooker Klub Alapítvány
Az alapítvány bankszámlaszáma:
12011375 01801604 00100001
IBAN: HU39 12011375 01801604 00100001
SWIFT: UBRTHUHB
Számlavezető bank: Raiffeisen Bank
Közlemény: Nagy Erik nemzetközi versenyzés támogatás

Nagyobb összegű támogatás esetén mindenképpen vedd fel a kapcsolatot velünk, akár az alábbi Kapcsolat űrlap segítségével!

Amennyiben az összegyűlt támogatások nem teszik lehetővé, hogy az idei Európa bajnokságon elindujon Erik, úgy a beérkezett támogatások következő nemzetközi versenyeken kerülnek felhasználásra.

A támogatásoddal automatikusan elfogadod a Bekk Snooker Klub Alapítvány adatvédelmi szabályzatát, amelyet IDE kattintva ismerhetsz meg.

Kapcsolat

Kapcsolat
Szervezet hivatalos neve
Bekk Snooker Klub Alapítvány
Szervezet adószáma
19316798-1-41
A szervezet címe
1047 Budapest, Attila utca 130. B. 2. em. 1.